Hur använder man Magic retouch från L´OREAL covers roots dark blonde?
Hårfärg

Hur använder man Magic retouch från L´OREAL covers roots dark blonde?

Så här använder du Magic Retouch från L’Oréal för att täcka mörkblonda rötter

Magic Retouch från L’Oreal Paris är en hårfärgsspray som hjälper till att täcka utväxt och gråa hårstrån på bara några minuter. Det är en enkel, snabb och bekväm lösning för att hålla håret fräscht mellan färgningarna. I denna artikel kommer vi att titta på hur man använder Magic Retouch från L’Oreal Paris för att täcka rötterna på mörkblondt hår.

För att använda Magic Retouch från L’Oreal Paris för att täcka rötterna på mörkblondt hår bör du först välja rätt nyans. Dark Blonde 7 är den mest lämpliga nyansen för mörkblondt hår. Du bör också se till att ditt hår är torrt och inte nyligen tvättat. Skaka flaskan väl och spraya sedan på en avstånd av ca 10 cm från håret. Applicera sprayen på utväxten och låt den torka i några minuter innan du stylar håret som vanligt.

Magic Retouch från L’Oreal Paris är en enkel och bekväm lösning för att täcka utväxt och gråa hårstrån. Det är också en tillfällig lösning som håller i upp till fyra veckor. Det är en perfekt lösning för de dagar när du inte har tid eller möjlighet att besöka en frisör för att färga håret. Med rätt teknik och rätt nyans kan du enkelt täcka rötterna på mörkblondt hår och få ett fräscht och naturligt utseende.

Hur använder man Magic retouch från L´OREAL covers roots dark blonde?
Hur använder man Magic retouch från L´OREAL covers roots dark blonde?

Produktöversikt

Magic Retouchs funktion

Magic Retouch från L’Oréal är en permanent hårfärg som täcker utväxt på bara några minuter. Den är lätt att applicera och ger ett resultat som håller upp till fyra veckor. Färgen finns tillgänglig i flera olika nyanser inklusive Dark Blonde 7.

Magic Retouch fungerar som en concealer spray som täcker grått hår på bara tre sekunder. Mikrodiffusern fördelar färgen exakt på de grå hårstråna och de fylliga färgpigmenten ger en fin och jämn täckning. Det är den perfekta concealern för din utväxt när du är på språng.

Färgalternativ

Magic Retouch finns tillgänglig i flera olika nyanser, inklusive Dark Blonde 7. Detta gör det möjligt att matcha färgen på utväxten med resten av håret för ett naturligt resultat. Andra tillgängliga nyanser inkluderar Blonde, Light Brown, Dark Brown, Black, Mahogany, Red och Warm Blonde.

Det är viktigt att följa instruktionerna noga när du använder Magic Retouch för att uppnå bästa resultat. Blanda färgen enligt instruktionerna och applicera den på utväxten med hjälp av applikatorn. Låt färgen verka i 10 minuter och skölj sedan noggrant. Magic Retouch ger ett snabbt och enkelt sätt att täcka utväxt och grått hår utan att behöva gå till frisören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *