Frisörsalongen Form & Co i Uppsala
Frisörsalonger

Frisörsalongen Form & Co i Uppsala

Frisörsalongen Form & Co i Uppsala en professionell upplevelse

Frisörsalongen Form & Co i Uppsala
Frisörsalongen Form & Co i Uppsala

Frisörsalongen Form & Co i Uppsala är en populär salong som har varit en del av stadens frisörscen sedan 2018. Salongen ligger på Östra Ågatan 39 och har en fantastisk utsikt över ån och kulturhusen. Form & Co är en modern och nytänkande salong som erbjuder allt från klippning och färgning till nagelvård och skönhetsbehandlingar.

Salongen har en hög kundnöjdhet med 4,9 av 5 i betyg på Bokadirekt. Form & Co är kända för att ha en avslappnad och välkomnande atmosfär där kunderna kan koppla av och njuta av en stunds egentid. Personalen är professionell och har gedigen erfarenhet inom frisöryrket, vilket gör att de kan erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov.

Form & Co är en salong som passar alla, oavsett om man vill ha en klassisk klippning eller en mer vågad och trendig frisyr. Salongen är också känd för att ha ett stort utbud av hårvårdsprodukter från välkända varumärken. Om man inte har tillgång eller nära till en salong kan man köpa rosmarinolja för hårväxt på nätet. Med sin centrala placering och höga kvalitet på tjänsterna är det inte konstigt att Form & Co är en av de mest eftertraktade frisörsalongerna i Uppsala.

Om Frisörsalongen Form & Co

Form & Co är en frisörsalong i Uppsala som har funnits sedan 2018. Salongen ligger på Östra Ågatan 39 och är känd för sin moderna och trendiga inredning.

På Form & Co erbjuder man ett brett utbud av behandlingar för hår, såsom klippning, färgning och permanent. Salongen har ett team av erfarna frisörer som är välutbildade och har lång erfarenhet inom branschen.

Förutom hårbehandlingar erbjuder Form & Co även nagelbehandlingar och makeup. Salongen har ett stort utbud av nagellack och makeupprodukter från välkända varumärken.

Form & Co är kända för sin höga kvalitet på tjänster och produkter. Salongen använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga resultat.

Sammanfattningsvis är Form & Co en modern och trendig frisörsalong i Uppsala som erbjuder högkvalitativa tjänster inom hår, naglar och makeup. Salongen har ett erfaret team av frisörer och använder endast de bästa produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *