Salong Inka som sticker ut med shamansk hårbehandling
Frisörsalonger

Salong Inka som sticker ut med shamansk hårbehandling

Inka Klippning
Inka klippning är en typ av behandling där man tittar på helheten hur du mår mm. Det blir inte vilken behandling som helst utan detta utmärker sig genom att du som kund får energi rening och balansering medans du får din behandling.
Med hjälp av vatten (Mama unu) renar Maritza energikroppen och under klippningen tar hon dessutom bort onödiga dåliga energier.

Salong Inka som sticker ut med shamansk hårbehandling
Salong Inka som sticker ut med shamansk hårbehandling. Här ser du Maritza som driver salongen.

Det är en lugn och trevlig atmosfär där du blir lugn bara du kliver in i salongen.

Salong Inka som sticker ut med shamansk hårbehandling
Salong Inka som sticker ut med shamansk hårbehandling

Salong Inka i Uppsala Frisörsalong din destination för hårvård och skönhet

Salong Inka är en frisörsalong i Uppsala som har ett unikt helhets koncept. Salongen arbetar utifrån en syn på människan som helhet och erbjuder tjänster som sträcker sig bortom traditionell frisörbehandling. Här kan man få hjälp med hårvård, massage, piercing och energihealing.

Salong Inka är en miljövänlig och harmonisk salong som strävar efter att behandla både yttre och inre skönhet. Frisören på salongen är utbildad som hårolog, massör, piercare och healer vilket gör att kunderna kan känna sig trygga i att de får en helhetslösning för sitt välmående. Salongens adresser är på Kungsgatan 39A i Uppsala.

Salong Inka har fått positiva recensioner från kunder som uppskattar den personliga och professionella servicen. Salongen är känd för att ha en avslappnad och välkomnande atmosfär där kunderna kan känna sig bekväma och avkopplade. Om du letar efter en frisörsalong i Uppsala som erbjuder mer än bara klippning och färgning, kan Salong Inka vara ett bra alternativ.

Om Salong Inka

Historik

Salong Inka är en frisörsalong som grundades år 2000 av Maritza. Salongen är belägen på Kungsgatan 39A i Uppsala. Maritza är utbildad som frisör, hårolog, massör, piercare och healer. På Salong Inka arbetar man utifrån ett holistiskt perspektiv och ser hela människan. Salongen är en lugn, harmonisk och miljövänlig plats där man kan ta hand om både den yttre och den inre skönheten.

Läge och Tillgänglighet

Salong Inka är belägen på Kungsgatan 39A i Uppsala. Det är enkelt att ta sig dit med bil eller kollektivtrafik. Det finns flera parkeringsplatser i närheten av salongen. Salongen är öppen måndag till fredag kl. 9-18 och lördagar kl. 9-14.

Salong Inka är en populär frisörsalong i Uppsala som erbjuder en helhetsupplevelse för både kropp och själ. Med sin helhets syn på skönhet och hälsa har salongen blivit en favorit bland många.

Video Slots konst med video slots?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *