Hårprodukter

Ta hand om ditt hår

Finns en del att välja mellan

Alla tar vi hand om vårt hår för ingen vill gå omkring med smutsigt och trassligt hår. Nu till sommaren kanske främst kvinnor vill kunna ha både ett kort hår, men också ha en längre hår när man vill vara extra fin. Det finns en uppsjö av olika håruppsättningar, men också olika slags hårförlängning som man kan köpa. Antingen går man till en frisör och sätter in hår som sitter fast i ett antal veckor. Eller så köper man hårförlängning som man kan ta bort på kvällen när man går och lägger sig. Vilket man än väljer så ska man ta hand om ditt hår. Även själva hårförlängningen.

Ditt hår

En hårförlängning som både går snabbt att sätta dit själv är ett “hairband” eller flip-in. Det har lite olika namn beroende på var man tittar. Du sätter enkelt i det på fem minuter. Man kan justera linan som håret sitter fast på så att den passar alla.

ditt hår

När du sen ska tvätta din förlängning ska du inte gnugga runt håret som du kanske gör med ditt egna. Fyll handfatet eller en skål med ljummet vatten och ha i lite schampo. Sen kan du lägga ner håret i vattnet och låta det ligga där i ungefär tio minuter innan du sköljer av det. Antingen låter du håret torka liggandes på en handduk eller så fönar du det torrt.

Ett schampo som luktar gott

Ett schampo ska inte bara göra ditt hår rent utan också lukta gott. Nedan schampo tycker jag luktar gott och balsamet ännu fräschare. Man kan känna lukten av det när man har stylat till sitt hår och när man kanske kramar om någon som man träffar så kan till och med den personen känna hur gott det luktar. Dessutom är dom väldigt dryga och man behöver inte använda så mycket av det.

ditt hår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *