Hårprodukter

Saltvattenspray

Du kan använda det året om för att styla ditt hår

Det låter kanske konstigt att använda saltvattenspray nu på sommaren. När vi badar och solar behöver vi ta hand om vårt hår och vi använder kurer och annat för att det inte ska bli torrt eller förstört. Sen skriver jag om saltvattenspray. Det går att använda till att styla ditt hår även nu på sommaren. För när du använder det så kan du ge ditt hår den look precis som om du har badat i vatten. Vad passar väl bättre än nu till sommaren. Det ger dig en lite slarvig och livfull stil i håret som passar just nu.

Saltvattenspray innehåller ingredienser för att likna just havets saltvatten men för att passa håret. Inte bara för utseendet utan för att vårda ditt hår även om det låter konstigt.

 

saltvattenspray

Du kan använda saltvattenspray till mycket

Många tror att du måste ha ett längre och svallande hår för att använda sprayen. Det är helt fel. Det finns många sätt du kan använda det till. Har du längre hår och vill framhäva dina lockar eller självfall i håret fungerar den. Spraya i fuktigt hår, krama håret och låt det torka. Du kan också använda den som hårspray i alla hårlängder och frisyrer.

Har du ett tunt, rakt eller fint hår och vill ha mer volym?! Då kan du använda sprayen för att ge mer volym.

Det finns bra spray att köpa i butiker men vill du göra ditt eget kan du också göra det. Då kokar du upp 2,5 dl och tillsätter 2,5 msk salt och låter det koka ihop tills det smält. När det svalnat kan du droppa i några doppar eterisk olja för härlig doft. Jag tycker det är enklare att köpa på butik men vill man göra ett eget är det ett enkelt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *